На ПП «Краківець» для тих, хто виїжджає за кордон, працює «теплий коридор»

На Яворівщині на пункті пропуску «Краківець» працює так званий теплий коридор. Його облаштували через величезні черги, які, тікаючи від війни, змушені були відстояти люди, щоб перетнути українсько-польський кордон.

«Теплий коридор» працює у пункті пропуску «Краківець» уже майже два тижні. Тут волонтери допомагають усім, хто приходить, аби погрітися чи перепочити – жінкам, дітям, пенсіонерам.

Сам коридор побудували у вигляді дерев’яної веранди з лавочками та столами. З коридору можна потрапити у намет, де працюють волонтери. Вже у наметі людей забезпечують харчуванням та гарячими напоями. На місці активно працюють волонтери.

Крім цього, тут є окреме місце, де зберігають для людей теплі речі, зокрема ковдри, пледи та одяг. Також тут облаштували спальні місця, де люди можуть відпочити. Приміщення обігрівають, тут також є розетки для мобільних пристроїв.

Від початку повномасштабного вторгнення росії на територію України через «теплий коридор» у Краківці пройшли близько 10 тисяч людей. Зараз кількість людей на кордонах дещо зменшилася.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ