На щиті в рідний край повертається наш Захисник – Орест КІШАЙ.

Війна забрала життя Героя 4 травня 2023 року внаслідок численних вогневих поранень, що були отримані під час ворожого артобстрілу поблизу Нью-Йорка, Донецької області. Оресту назавжди залишиться 52 роки.
Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого Героя.
Кішай Орест Костянтинович народився 10 вересня 1970 року у місті Львів. Проживав у Новояворівську і навчався до 9 класу у Новояворівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2. Після школи вступив у Новояворівське ВПУ, здобув спеціальність – машиніст екскаватора. Працюючи на ЯДГХП «Сірка» , паралельно закінчив Дніпродзержинський хіміко-технологічний технікум, де навчався на механіка. Більшу частину свого життя працював в будівельній фірмі у Львові.
Останні п’ять років був оператором у ТОВ «Фуджікура Аутомотів Україна». А у листопаді 2022 року був призваний захищати Україну.
«Орест любив життя, був відданим та турботливим чоловіком, який дбав про свою сімʼю, радів успіхам своїх дітей та не чув душі у своїй онучечці Софійці ; відповідально ставився до будь-якої роботи. Отримавши повістку, без вагань пішов захищати Батьківщину», – слова дружини Людмили.
У Ореста залишились дружина Людмила, син Максим, донька Христина, зять Назар, онука Софійка та брат Андрій з сімʼєю.
▪️Прощання та чин похорону відбудеться завтра в храмі свв.апп.Петра і Павла м.Новояворівськ о 13:00.
Молитовна зустріч відбудеться о 12:30 по вул. С. Бандери, 6 (навпроти відділення Приватбанку та м-ну «Делікатеси»).
Поховають бійця на місцевому цвинтарі.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ