На Яворівщині 6 діток матимуть нову родину

Як повідомляє Яворівська РДА, учора, 4 вересня 2017 року, у місті Яворові відбулось підписання угоди між подружжям львів’ян Макарчуків та Яворівською РДА про створення нової прийомної сім’ї. А вже сьогодні, 5 вересня, шестеро діток, позбавлених батьківського піклування матимуть родину.
Цей дитячий будинок сімейного типу створено розпорядженням голови Яворівської райдержадміністрації 27 червня 2017 року, № 499/02-06 – на базі сім’ї Макарчуків, у селі Бірках, Яворівського району.
«Подружжя Макарчуків пройшло курс підготовки кандидатів в опікуни, піклувальники, прийомні батьки та батьки-вихователі у Львівському обласному центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді і рекомендовані для включення до єдиного банку даних потенційних опікунів, піклувальників, прийомних батьків та батьків-вихователів. Згідно із відповідним розпорядження голови Яворівської районної державної адміністрації, на виховання та спільне проживання до батьків-вихователів Макарчуків 5 вересня будуть влаштовані шестеро дітей, позбавлені батьківського піклування. Напередодні між потенційними батьками-вихователями та дітьми, позбавленими батьківського піклування був встановлений контакт і діти виявили бажання бути влаштованими у цю родину», – інформує начальник служби у справах дітей Яворівської РДА Олена Рис.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ