На Яворівщині надається часткова компенсація на закуплену нову сільськогосподарську техніку

Районною радою підтримано пропозицію райдержадміністрації по програмі часткової компенсації за закуплену нову сільськогосподарську техніку, технологічне обладнання для забезпечення діяльності суб’єктів господарювання в галузі тваринництва, рослинництва, садівництва та ягідництва.

Про це інформує Яворівська РДА.

Відповідно до рішення Яворівської районної ради від 05.03.2020 року №606 (зі змінами від 27.08.2020 року №650) затверджено Програму підтримки агропромислового комплексу району на 2020 рік, якою передбачено 170,00 тис. грн. на часткову компенсацію за закуплену нову сільськогосподарську техніку, технологічне обладнання для забезпечення діяльності суб’єктів господарювання в галузі тваринництва, рослинництва, садівництва та ягідництва.
Для одержання часткової компенсації за закуплену нову сільськогосподарську техніку, технологічне обладнання звернулися та подали документи три сільськогосподарські підприємства, а саме ПОП «Наконечне» с.Наконечне, керівник Хархаліс Степан Адольфович, за закуплений мульчувач польовий ПН-2 на суму 95,845 тис. грн.; ТзОВ «імені Данила Галицького» с. Віжомля, директор Запотічний Євген Іванович, за закуплений трактор Беларус-1221.2. на суму 920,00 тис. грн.; ТзОВ «Красула-Д» с. Добростани, директор Дунас Галина Василівна, за закуплені світлофільтри для витяжного вентилятора на суму 181,440 тис.грн. Документи представлені в повному обсязі.
Розпорядженням Яворівської райдержадміністрації вищезазначеним сільськогосподарським товаровиробникам виділено кошти в сумі 128700 грн., як часткову компенсацію за закуплену нову сільськогосподарську техніку, технологічне обладнання для забезпечення діяльності суб’єктів господарювання.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ