На Яворівщині нагородили вчителів закладів освіти, що успішно пройшли сертифікацію у 2022 році

1 лютого в Яворівській РВА відбулася зустріч очільниці управління Державної служби якості освіти у Львівській області Валентини Загреви з керівниками та працівниками відділів освіти територіальних громад району.
Розпочалась нарада з вітального слова першого заступника голови РВА Володимир Дзюнька та голова районної ради Миколи Романюка.
“Такі результати педагогів з Яворівщини свідчить про те, що рухаємось в правильному напрямку. Дякую вам за працю у забезпеченні доступної та якісної освіти в нашому районі” – говорить Володимир Дзюнька
Опісля перший заступник голови нагородив подяками від голови Яворівської РВА Ярослав Коминський учителів закладів освіти Яворівського району, які у 2022 році пройшли сертифікацію.
Також вручив керівникам відділів освіти Яворівської, Новояворівської, Мостиської, Івано-Франківської громад дипломи переможців II (районного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів та подякував за високі результати.
Далі присутні слухали презентацію від Валентини Загреви з теми “Аналіз діяльності місцевих органів управління освітою: законодавчі аспекти та методично-консультативна підтримка”.
“Кожен з вас повинен розуміти, що сьогодні саме ви відповідаєте за належність якості освіти та дотримання законодавства на вашій території” – додає Валентина Загреви

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ