На Яворівщині під час коляди збиратимуть гроші для хворого хлопчика

У неділю, 13 січня 2019 року, у селі Старий Яр відбудеться благодійна коляда, під час якої збиратимуть пожертви для недужого хлопчика Назарія Пісоцького, який потребує негайної операції з трансплантації нирки.

За словами лідера БО «З надією в серці» Людмили Женчур, на благодійну коляду в Старий Яр запрошують не лише мешканців Яворівщини, а й з усієї Львівщини. Коли хто не зможе прибути на цю духовну благодійну подію, то просимо скеровувати пожертви для порятунку юного мешканця села Вербляни Яворівського району Назарія Пісоцького на такий рахунок у ПриватБанку: 51 68 75 73 69 42 19 97 (мама Галина Пісоцька).

«Назарчикові погодилися зробити операцію із трансплантації нирки лікарі в Білорусі. Але це коштуватиме – 60 тис. євро. Однак родина хлопчика – незаможна, таких грошей не має. Ми вже проводили чимало благодійних заходів, спрямованих на порятунок Назарія Пісоцького, але потрібну суму досі не назбирали. Дуже просимо небайдужих галичан допомогти дитині одужати, хто чим може», – мовить Людмила Женчур з Яворова, лідер БО «З надією в серці».

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ