На Яворівщині понад 23 тисячі учнів завершили 2022-2023 навчальний рік

Завершився ще один навчальний рік в умовах дії воєнного стану. Освітній процес відбувався у непростих умовах частих повітряних тривог, дистанційного та змішаного навчання. Та попри усі випробування освітяни Яворівщини докладали максимум зусиль, аби діти отримали якісні знання. Крім цього, приймали активну участь та здобували перемоги в олімпіадному та конкурсному рухах, конкурсах-захистах науково-дослідницьких робіт МАН, конкурсах стартапів, спортивних змаганнях, проводили мистецькі благодійні акції, демонстрували свої навички у дитячо-юнацькій військово-патріотичній грі “Сокіл” (“Джура”).
У 2022-2023 навчальному році у закладах загальної середньої освіти Яворівського району освіту здобувало 23165 учнів. Перший рік навчання завершили – 1986 учнів; Випускниками стали – 1521 одинадцятикласників.
За результатами навчання:
65 випускників отримали золоту медаль,
33 – срібну.
Пишаємося нашою талановитою молоддю та бажаємо вам впевнено крокувати до своєї мрії. Нехай доросле життя буде сповнене нових можливостей і перспектив, блискучих ідей та успіхів!
Сьогодні освітяни вже активно готуються до нового 2023-2024 навчального року. Проходження осінньо-зимового періоду, обладнують укриття, оновлюють освітній простір. Тож бажаємо їм наснаги, нових педагогічних звершень та незламної віри у Перемогу!

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ