На Яворівщині протягом доби рятувальники двічі ліквідовували пожежі в житловому секторі

23 серпня вогнеборці Яворівщини двічі залучались на ліквідації пожеж у житловому секторі.

О 12:18 год. до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу в с. Воля Любинська на вул. Червоної Калини Яворівського району. Пожежа виникла на горищі господарської будівлі.

До місця події було направлено вогнеборців 23 державної пожежно-рятувальної частини м. Яворів та 53 державної пожежно-рятувальної частини м. Новояворівськ. О 13:38 рятувальники локалізували пожежу та о 14:02 ліквідували повністю.

Внаслідок пожежі вогонь знищив дах на площі 75 м кв., 5 т сіна, 1 т вівса та пошкодив перекриття на площі 75 м кв. До ліквідації пожежі залучили 9 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

Цього ж дня о 16:44 надзвичайники Яворівщини отримали повідомлення про пожежу в м. Яворів в хуторі Полусини Яворівського району. Пожежа відбулась в житловому будинку.

До місця події виїхали вогнеборці 23 державної пожежно-рятувальної частини м. Яворів. О 17:15 рятувальники локалізували пожежу, та о 17:24 ліквідували повністю. Внаслідок пожежі вогонь знищив дах на площі 5 м кв. До ліквідації пожежі залучили 4 чоловіка особового складу та 1 одиницю спецтехніки.

Внаслідок пожеж ніхто не постраждав.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ