На Яворівщині проводять моніторингові обстеження щодо дотримання карантинних обмежень

З 18.08 по 25.08.2020р. фахівцями Яворівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області, тому числі у складі постійних мобільних груп, проведено 83 моніторингових обстежень на предмет дотримання профілактичних і протиепідемічних заходів та карантинних обмежень.

Про ьце повідомляє Яворівської РДА.

З них обстежено 7 закладів громадського харчування, 35 об’єктів торгівлі продовольчими товарами, 6 агропродовольчих ринки, 22 об’єкти торгівлі непродовольчими товарами, 3 перукарень та салонів краси, 7 одиниць громадського транспорту, 1 масовий захід, 1 зона рекреації та 1 заклад громадського харчування при проведенні урочистих подій.

За результатами виявлених порушень складено 9 протоколів відповідно до ст.44-3 КУпАП щодо порушення правил карантину з питання дотримання визначених протиепідемічних заходів. і зокрема: в 6-х продовольчих магазинах та 3-х випадках при здійсненні громадських перевезень .

Перевіряючи виконання протиепідемічних обмежень в умовах адаптивного карантину, фахівці Держпродспоживслужби щоденно надають роз’яснення та рекомендації щодо дотримання маскового режиму, соціальної дистанції, проведення заходів дезінфекції у закладах громадського харчування, перукарнях та салонах краси, агропродовольчих ринках та місцях масового скупчення людей.

Яворівське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області і надалі продовжуватиме роботу в мобільних групах до стабілізації епідемічної ситуації.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ