На Яворівщині стартує «Школа безпечного життя»

З 13 листопада в Яворівському районі розпочинається проект з запобігання підлітковій злочинності та дитячому травматизмі на дорогах Яворівського району.
Проект, який здійснюється за підтримки ТОВ «Каргілл Енімал Нутрішн» спільно з благодійною організацією «Твоє право», було презентовано під час прес-конференції у Львові.
Причиною запуску проекту стала жахлива ситуація з травматизмом на дорогах в Україні. Лише за 8 місяців 2017 року в Україні внаслідок ДТП загинуло 1377 осіб, а 22000 – травмувалось. У Львівській області за цей період внаслідок ДТП загинуло 177 осіб. При цьому, у 20% випадків дорожні трагедії стаються з дітьми.
Щоб покращити ситуацію БО «Твоє право» започатковує проект «Школа безпечного життя». З 13 листопада, протягом 5 місяців у 24 школах Яворівського району стартує курс з 10-ти тематичних занять, які дадуть школярам можливість сформувати навички правильної поведінки у ситуація, що несуть небезпеку, краще розуміти правила дорожнього руху та уникати ситуацій, що можуть призвести до негативних наслідків.
Керівник проекту Андрій Гнида відзначає, що діти будуть краще сприймати інформацію, через практичні вправи, перегляди відеороликів та інтерактивних презентацій.
«Постараємось залучити дітей і змагальницький процес, використати їх природній азарт задля найкращого засвоєння поданого матеріалу»
Також, він відзначив, що запустити цей проект було б важко без допомоги соціально відповідального бізнесу. Тому ТОВ «Каргілл Енімал Нутрішн», яке веде бізнес з виробництва кормів для свійських тварин у Яворівському районі, долучилось до цього.
«Для нас є також важливим безпека наших працівників, їх родин, створення безпечних умов праці, щоб кожен мав змогу безпечно повернутись додому. Ми раді долучитись до цього проекту у районі, де також здійснюємо свою діяльність», – зазначила голова благодійного комітету компанії Мар’яна Пристайко.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ