На Яворівщині відбувся флешмоб: «Веб – портал Пенсійного фонду України відкриває нові можливості. Я зареєструвався! А ти?»

28 листопада цього року з метою поліпшення ефективності надання послуг фахівцями Яворівського відділу обслуговування громадян (сервісного центру) управління обслуговування громадян головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області проведено флешмоб на тему: «Веб – портал Пенсійного фонду України відкриває нові можливості. Я зареєструвався! А ти?»
Під час акції учасники заходу розповідали мешканцям міста Яворова, що одним із найбільш зручних і оперативних способів отримання інформації з питань пенсійного забезпечення є надання електронних послуг засобами Веб – порталу Пенсійного фонду України. А також на Веб – порталі електронних послуг додано нові он-лайн сервіси і для страхувальників. Зокрема, наявна інформація щодо поданих звітів та стану розрахунків із ПФУ. Надано можливість формувати в електронному вигляді (за наявності електронно – цифрового підпису (ЕЦП) довідки про страховий стаж своїх працівників.
Веб – портал надає кожному зареєстрованому користувачу можливість дистанційно отримувати послуги, які раніше вимагали особистого звернення до органів Пенсійного фонду, а саме: отримати інформацію про страховий стаж, нараховану заробітну плату та сплачені страхові внески; переглянути дані власної пенсійної справив будь – який зручний час.
На Веб – порталі передбачено два способи реєстрації. Перший – особисто звернутись до органу Пенсійного фонду України та подати заяву для реєстрації на Веб – порталі електронних послуг, другий – здійснити он-лайн реєстрацію за електронно – цифровим підписом на порталі Пенсійного фонду України (http://portal.pfu.gov.ua). Портал працює з дотриманням вимог до захисту персональних даних.
Зручно також скористатись послугою СМС – інформування.
Під час флешмобу фахівці роздавали громадянам інформаційні листівки.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ