На Яворівщині відкрили нові виробничі потужності компанії «Кормотех»

У середу, 25 квітня 2018 року, у с. Прилбичі Яворівського району відбулось відкриття нових виробничих потужностей ТзОВ «Кормотех» (Kormotech) – українського підприємства, найбільшого виробника кормів для домашніх тварин в Україні, повідомили у прес-службі Львівської ОДА.
«Сьогодні на Львівщині ще одне підприємство розширило свої виробничі потужності. Нам дуже приємно, що це підприємство продає свою продукцію у країнах Європейського Союзу. А незабаром реалізовуватиме продукцію у США. Продукція, виготовлена на Львівщині, поширює інформацію про область та нашу державу у світі. Це свідчить про те, що в Україні безпечно вести бізнес, що ми відкриті для іноземних та вітчизняних інвесторів. Упродовж цього року ми відкрили або розширили виробничі потужності 15 підприємств, створивши понад 1,5 тисячі робочих місць, зберігаючи динаміку попереднього року», – наголосив перший заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський.
Виробничі потужності підприємства забезпечені сучасним обладнанням від провідних компаній світу. Компанія встановила обладнання провідної німецької компанії SOMIC та розширила пакувальну дільницю. Це дозволить покращити якість пакування продукції відповідно до світових стандартів. Сумарна вартість інвестицій в будівництво лінії склала 460 тис євро.
«У 2003 році ми створили компанію, збудували перший завод з виготовлення сухих кормів. А у 2011 збудували другий – з виробництва мокрих кормів для котів та собак. На даний момент потужності двох фабрик в сумі складають 16 тисяч тонн вологих кормів та 28 тисяч тонн сухих кормів за рік. 80% працівників на цьому підприємстві є власниками домашніх тварин. Наш базовий ринок орієнтований на Україну, а це 80% виготовленої нами продукції, яка присутня у всіх областях. Зараз ми заходимо на ринок Північної та Південної Америки. Плануємо працювати зі США – у нас вже є відповідний дозвіл. Окрім того, ми підписали контракт з Чилі», – розповів директор підприємства Ростислав Вовк.
Інвестиції в подальше розширення виробництва в 2018 році складуть 2,3 млн євро. В 2019 «Кормотех» відкриє виробничі потужності у Латвії. Підприємство експортує продукцію в 19 країн та входить в ТОП-30 виробників Європи.
Станом на січень 2018 року на підприємстві працевлаштовано майже 500 працівників.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ