На Яворівщині вперше відбувся Чемпіонат України з велоспорту на шосе

Упродовж 1-3 вересня на дорогах Яворівщини вперше тривали національні змагання з велоспорту. Тут визначали найкращих серед професіоналів та аматорів.
У межах національного чемпіонату за нагороди змагалися юнаки, дівчата, молодші юнаки та молодші дівчата. Вони боролися за медалі у командній гонці, груповій гонці та гонці критеріум. В аматорській благодійній гонці Kormil Cycling Race взяли участь усі охочі.
«Досвід проведення Чемпіонату України з велоспорту на шосе був фантастичним для Яворова.
Ми нагородили чемпіонів та разом з усіма охочими спробували себе у ролі велосипедистів в аматорському велопробігу Kormil Cycling Race.
Ми, учасники, попри погоду отримали неймовірне задоволення від марафону, тому рекомендуємо всім брати участь у таких активностях», – розповів депутат Львівської обласної ради, директор ТОВ «Агролайф-груп», президент ГО «Корміл» Володимир Хархаліс.
За словами начальника управління молоді та спорту Львівської ОВА Романа Хім’яка, спорт Львівщини, а особливо велоспорт – має багато надійних друзів у бізнес-середовищі.
«Я часто говорю про державно-приватне партнерство у спорті. Kormil Cycling Race – один із десятків наших змагань втілених в такому форматі. Сила такого підходу в можливості зробити будь-який спортивний захід завдяки підтримці бізнесу значно цікавішим і для громади, і для спортсменів, і для вболівальників.
Це перший в історії національний чемпіонат з велоспорту, для якого «домашньою ареною» була Яворівщина», – підкреслив Роман Хім’як.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ