На Яворівщині вшанували пам’ять Героя України

Учора, 22 жовтня 2019 року, Герою України Аналолію Митнику виповнилось би 48 років.

З метою гідного вшанування пам’яті Героя представники влади прибули на могилу Анатолія, де запалили лампадки та спільною молитвою згадали пам’ять про нього.

Довідка
Анатолій Митник походить з родини військовика, рано осиротів. Після одруження перебрався на проживання з Яворова до Наконечного. В автомобільній аварії дружина стала інвалідом, ледве її виходив. Мобілізований у травні 2014-го, рядовий міліції, батальйон патрульної служби міліції особливого призначення «Дніпро-1».
Поранений, у бою прикрив від вибуху собою командира, побував у відпустці вдома. Важкопоранений 30 серпня 2014 року в бою біля села Піски Ясинуватського району. Помер 31 серпня в Пісках на операційному столі.
Похований у селі Наконечне. Останній шлях від київської траси до Наконечного Першого люди устелили лампадками пам’яті, в чині похорону брали участь сотні галичан.
Вдома залишились дружина Ірина, 17-річний син Анатолій, донька Сніжана, сестра. В часі перебування у відпустці встановив на подвір’ї державний прапор, який після смерті вояка його син Анатолій не дозволив прибрати.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ