На Яворівщині закрили навігацію на водних об’єктах

Голова Яворівської РДА видав розпорядження «Про закриття навігації на водних об’єктах району».
Згідно із розпорядженням голови Яворівської РДА, з 15 листопада 2017 року закривається навігація та буде припинено використання маломірних (малих) суден на водних об’єктах Яворівського району Львівської області.
Зокрема, цим документом зобов’язано міських, селищних, сільських голів попередити через засоби масової інформації всіх власників маломірних  суден про закриття навігації та заборону експлуатації суден в міжнавігаційний період. До 20 квітня 2018 року організувати перевірку на водоймах підпорядкованих адміністративних територій. У власників баз стоянки маломірних суден (спортивних, стоянки моторних і вітрильних суден, катерів і гідроциклів, прокату веслових човнів і водних велосипедів)  перевірити наявність у  свідоцтва про реєстрацію бази.
У власників плавзасобів, якими здійснюється перевезення (прогулянка) пасажирів  – відповідної ліцензії на право перевезення пасажирів або вантажів, свідоцтва на право управління маломірним моторним або вітрильним судном, документів реєстрації плавзасобів та проходження ними періодичних техоглядів тощо.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ