На Яворівщині заплановано 15 перевірок готелів, пансіонатів, хостелів, будинків розміщення людей похилого віку

Інформація щодо перевірок готелів, пансіонатів, хостелів, будинків розміщення людей похилого віку та осіб з інвалідністю на виконання Доручення Прем’єр-міністра України № 2768/1/1-21 від 27.01.2021 року.

На виконання Доручення Прем’єр – міністра України № 2768/1/1-21 від 27.01.2021 року Яворівським районним відділом ГУ ДСНС України у Львівській області в період лютого – квітня місяця 2021 року заплановано проведено 15 перевірок готелів, пансіонатів, хостелів, будинків розміщення людей похилого віку та осіб з інвалідністю на території Яворівського району. Станом на 03.02.2021 року завершено перевірку 1 об’єкта.

За результатами проведеного заходу державного нагляду (контролю) встановлено, що керівником вживаються заходи щодо забезпечення пожежної та техногенної безпеки, проводяться наради, видаються накази про призначення відповідальних осіб за протипожежний стан, розробляються інструкції з питань пожежної безпеки для будівель, приміщень по яким із персоналом проводяться інструктажі на протипожежну тематику.

Однак проведеним аналізом за результатом перевірки виявлено ряд порушень пожежної та техногенної безпеки, а саме:
– на об’єкті технічне обслуговування вогнегасників не здійснено відповідно до вимог;
– об’єкт не забезпечено первинними засобами пожежогасіння (вогнегасниками) згідно норм належності.

За виявлені порушення правил пожежної безпеки до адміністративної відповідальності притягнуто 1 посадову особу.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ