На Яворівщину прибула делегація ЗС Канади

Сьогодні, у четвер, 21 лютого 2019 року, Міжнародний центр миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ, що на Яворівщині, відвідала делегація ЗС Канади на чолі із командувачем Об’єднаного оперативного командування генерал-лейтенантом Майклом Руло, – інформують у прес-службі НАСВ.
Зустрічав іноземних гостей начальник Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного генерал-лейтенант Павло Ткачук та керівництво МЦМБ.

Під час візиту канадські військовослужбовці оглянули об’єкти навчальної матеріально-технічної бази та інфраструктури центру, а також відвідали заняття з курсантами, які проходять посилену практичну підготовку на базі МЦМБ.

Окрім цього, було обговорено питання щодо подальшого співробітництва.

Варто зазначити, що в ході візиту командувач Об’єднаного оперативного командування генерал-лейтенант Майкл Руло високо оцінив досягнення всього колективу Національної академії сухопутних військ та Міжнародного центру миротворчості та безпеки в питаннях розвитку як навчальної матеріально-технічної бази та інфраструктури, так і бойової підготовки підрозділів.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ