На Яворівщину завітає віце-прем’єр міністр України

У четвер, 26 жовтня 2017 року, на Львівщину приїдуть перший віце-прем’єр-міністр Степан Кубів та міністр освіти і науки Лілія Гриневич.
Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.
Зазначено, що Степан Кубів візьме участь в офіційному відкритті XVII Міжнародного економічного форуму на «Арені-Львів». Перший віце-прем’єр-міністр України також візьме участь в офіційному відкритті другої черги виробничих потужностей ТзОВ «Бадер-Україна» в с. Кожичі Яворівського району. Опісля відбудеться офіційне відкриття сонячної електростанції потужністю 5 МВт в с. Терновиця Яворівського району та вітроелектростанції в м. Старий Самбір..
Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич візьме участь у конференції «Регіональне управління політикою та системою вдосконалення навичок у сфері професійної освіти в Україні: Роль та обов’язки регіональних рад професійної освіти», що розпочнеться в готелі «Дністер» о 10:00.
Після цього об 11:30 відбудеться круглий стіл, під час якого Лілія Гриневич обговорить з представниками шкіл з польською мовою навчання та представниками польської меншини питання мови в Законі України «Про освіту». За підсумками заходу заплановано спілкування з пресою.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ