На Яворівському полігоні чергова смерть

На Яворівському полігоні виявили тіло курсанта з вогнепальним пораненням у груди. Інформації про особу загиблого, а також обставини події наразі не повідомляють. Офіційно відомо лише, що загиблий – курсант одного з вищих військових навчальних закладів. Його тіло виявили близько 18.30 22 квітня. Про це повідомила військова служба правопорядку у ЗСУ.

За інформацією Радіо Свобода, хлопець був курсантом Національної академії Сухопутних військ, його тіло знайшли поблизу військової частини у смт Немирів.

Зараз слідчі розглядають кілька версій – від вбивства до самогубства. Втім більше схиляються до того, що курсант застрелив себе. На місці трагедії працює слідчо-оперативна група Яворівського відділу Нацполіції, Територіального управління Державного бюро розслідування Львова, працівники військової прокуратури Львівського гарнізону.

Нагадаємо, зовсім нещодавно на Яворівському полігоні знайшли тіла двох чоловіків. Один загиблий — військовий-контрактник, другий — місцевий мешканець. Попередньо, загибель військового теж кваліфікували як самогубство. За словами поліції, чоловік залишив передсмертну записку.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ