Нам довіряють – пекарня “Ваш ЛАВаш”!

Нам довіряють – пекарня “Ваш ЛАВаш”!

Перша мережа пекарень в Україні, яка отримала нагороду “ЗНАК ДОВІРИ”! За підсумками опитування споживачів, 97% довіряють пекарням мережі «Ваш ЛАВаш»! Найкрутіший комплімент роботі великої команди від гурманів!

Тут народжується запашна випічка, від аромату якої важко встояти на вулиці і не зазирнути на пеновані з кавою чи пахлаву. Прихопіть і лаваш: грузинський, класичний листовий, з сиром, з часником або сванський.

Відтепер мережа використовує знак довіри у просторі пекарень, соціальних мережах, на сайті, упаковці для доставки. У такий спосіб сигналізує новим відвідувачам та власникам франшизи про винятково високий стандарт продукції.

“За рік існування ТМ “Ваш ЛАВаш” успішно відкрила 23 пекарні, які відвідали більше 30 000 вдоволених клієнтів у різних містах України. Бізнес пекарні – сьогодні є найуспішнішими інвестиціями у власну справу, продукт який споживають – ВСІ! Тому ми впевнено розвиваємо мережу і надалі, адже це бізнес, якому не страшна навіть пандемія.” – коментує власник торгової марки та мережі пекарень, Ігор Дулин.

Національна програма першості «Знак довіри» створена для малого та середнього бізнесу, що уже завоював увагу споживача та сформував думку про себе.

Підтверджено споживачами!

В місті Новояворівськ пекарня чекає на улюблених гостей за адресою: вул. С.Бандери, 8.

Офіційний сайт пекарні: https://vash-lavash.com/.

Фб: @Мережа пекарень Ваш ЛАВаш
Інстаграм: @vash_lavash_pekarnya

Деталі по співпраці та франшизі:
(066) 88 696 88

Відділ роботи:
(050) 88 365 65
(063) 88 365 65
(098)88 365 65

Відділ якості та пропозицій:
(096) 88 696 88

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ