Нападники на прикордонника в ПП «Краковець» наразі перебувають під домашнім арештом

За процесуального керівництва прокурорів Яворівського відділу Городоцької місцевої прокуратури в другій декаді лютого 2019 року повідомлено про підозру двом місцевим жителям у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1. ст. 28, ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України, тобто – в умисному заподіянні працівникові правоохоронного органу легких тілесних ушкоджень, у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків, вчиненому групою осіб, без попередньої змови. Про це повідомив заступник керівника Городоцької місцевої прокуратури Львівської області Ігор Шаравара.

З його слів, встановлено, що двоє місцевих мешканців в лютому цього року, перебуваючи у сервісній зоні міжнародного пункту пропуску «Краковець-Корчова», що в смт. Краковець Яворівського району Львівської області, заподіяли тілесні ушкодження старшому зміни прикордонних нарядів Державної прикордонної служби України, який ніс службу у цьому пункті пропуску та виконував обв’язки з охорони державного кордону.

«Цих осіб затримали в порядку ст. 208 КПК України та повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 28, ч. 2 ст. 245 Кримінального кодексу України, а також – судом, за клопотанням, погодженим прокурорами місцевої прокуратури, обрано цим двом особам запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

На цей час органом досудового розслідування виживаються заходи, спрямовані на зібрання та фіксацію доказів для завершення досудового розслідування.

У випадку доведення вини підозрювані можуть потрапити до в’язниці на строк до п’яти років», – інформує заступник керівника Городоцької місцевої прокуратури Львівської області Ігор Шаравара.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ