Нарада щодо відшкодування втрат сільськогосподарським товаровиробникам на Яворівщині

За участю першого заступника голови районної державної адміністрації Ігоря Рака, начальника управління Держкомзему у Яворівському районі Івана Янишівського, в.о. начальника відділу агропромислового розвитку Романа Кавецького, спеціаліста юридичного відділу райдержадміністрації Наталії Кіс 2 лютого 2017 року відбулась виробнича нарада щодо нарахування втрат сільськогосподарським товаровиробникам внаслідок пошкодження посівів сільськогосподарських культур через виробничу діяльність філії Укргазвидобування на території Яворівського району. Зокрема, сільськогосподарським товаровиробникам Любинської сільської ради.
Для відшкодування втрат сільськогосподарським товаровиробникам прийнято рішення підготовити механізм відшкодування. На підставі довідки сільської ради щодо посіву сільськогосподарських культур на земельній ділянці та довідки відділу статистики у Яворівському про середню врожайність по району за минулий рік визначати втрачений врожай.
Суму понесених затрат розраховувати на основі ринкових цін на сільськогосподарську продукцію, що складаються на дату розрахунку втрат.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ