Нарада з питань виплати заробітної плати та зайнятості населення

16 березня 2017 року в Яворівській райдержадміністрації відбулась нарада з питань легалізації, мінімізації виплати заробітної плати та зайнятості населення.
Нарада проходила під керівництвом заступника голови райдержадміністрації, участь у якій взяли головний державний інспектор ГУ Держпраці у Львівській області Оксана Яворівська, заступник голови райради, члени робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та запрошені представники підприємств, організацій, установ та фізичні особи-підприємці Яворівського району.
На нараді розглядались питання нарахування та виплати заробітної плати нижче встановленого мінімального розміру та було заслухано керівників підприємств, в яких відзначено низький рівень розміру заробітних плат, проаналізовано причини, дано рекомендації роботодавцям, відповідно до яких має бути виправлена ситуація, що склалась.
Ірина Петрівна закликала усіх присутніх забезпечити дотримання вимог законодавства про оплату праці та в межах компетенції вжити вичерпних заходів направлених на наповнення бюджетів різних рівнів.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ