Народний депутат Володимир Парасюк скоїв ДТП

В ніч на 10 грудня народний депутат Володимир Парасюк скоїв ДТП на проспекті Чорновола у Львові. Ford Mondeo під управлінням нардепа зачепив припарковану Audi A6. Обійшлося без жертв, Парасюк сам викликав поліцію, яка склала на нього протокол, що передбачає штраф у 340 грн.

«На місці події до нас звернувся водій Ford Mondeo, який не обрав безпечного бокового інтервалу та зіткнувся з автомобілем Audi A6», – повідомила речниця патрульної поліції Катерина Рибій.

Ні Парасюка, ні іншого водія поліцейські не перевіряли на алкоголь, оскільки, за словами речниці, для цього не було підстав. Обов’язковою перевірка на алкоголь э лише у випадку ДТП з потерпілими.

Правоохоронці склали на водія Ford Mondeo протокол за ст. 124 КУпАП (порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів), що передбачає 340 грн штрафу. Протокол також склали і на водія Audi A6, у якого не було страхового поліса на авто.

В поліції відмовились підтвердити інформацію, що за кермом Ford Mondeo був Володимир Парасюк, але й не спростували цього.

Зазначимо, що у декларації Володимира Парасюка за 2017 рік не вказано жодного автомобіля у його власності. Проте у декларації його сестри Ірини Голуб вказаний автомобіль Ford Mondeo (2016 року випуску), який належить її чоловікові Олександру Голубу.

Володимира Парасюка не вперше штрафують за порушення ПДР. У січні 2016 року він заплатив штраф за проїзд у забороненому місці у центрі Львова. Торік тернопільські патрульні також оштрафували його за поворот у забороненому місці.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ