Нове керівництво клінічного санаторію “Прикордонник-Немирів” завітало до Яворівського районного центру зайнятості

На багатій землі Яворівщини, в древньому лісопарку, серед запашних трав і дерев розміщений один з найстаріших курортів України – санаторій “Немирів“, відомий цілющими властивостями сірководневої мінеральної води.
Санаторій знову запрацює на повну потужність, але вже з новими власниками (28 грудня прем’єр-міністр України В.Гройсман підписав розпорядження № 1062-р КМУ “Про передачу нерухомого майна в смт. Немирів до сфери управління Адміністрації Державної прикордонної служби), а це близько 180 нових робочих місць для нашого району.
Днями до Яворівського районного центру зайнятості завітало нове керівництво сьогодні вже клінічного санаторію “Прикордонник-Немирів” в особі начальника – полковника Валерія Машори та керівництва Західного Управління прикордонної служби для обговорення питання сприяння забезпечення закладу необхідними спеціалістами.
Усі сподіваються на те, що цей медичний заклад дасть людям роботу. а учасникам АТО, військовим різних відомств та членам їх сімей покращить умови реабілітації та лікування.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ