“Нове обличчя кордону”: майже 500 людей хоче працювати на Львівщині

З 1 по 25 жовтня тривала реєстрація охочих стати «новими обличчями кордону». Добір відбувався як серед персоналу Держприкордонслужби, так і серед цивільних осіб. Про це повідомили 26 жовтня у пресслужбі Держприкордонслужби.

Чинні офіцери-прикордонники реєструвалися, щоб кандидувати на посади в Окремому контрольно-пропускному пункті «Київ» (в зоні відповідальності якого пункти пропуску на столичних летовищах, залізничному вокзалі, річковому порту…), відділу прикордонної служби «Краковець» та відділення «Рава-Руська», що на Львівщині. Цивільних кандидатів добирали на 15 посад у відділ «Краківець» Львівського прикордонного загону. Після завершення реєстрації з’ясувалося, що на кожну з цих посад претендує більше 30 осіб. Через он-лайн систему реєстрації свої анкети подали 475 цивільних осіб.

Наступним етапом відбору буде автоматизоване тестування на загальні здібності, оцінка знання іноземної мови та професійно-психологічний відбір. Кандидати, які успішно складуть ці випробування, мають пройти медогляд. Ті, хто буде визнаним придатним за станом здоров’я, будуть відстоювати своє право служити у «Краковці» під час перевірки фізичної підготовки та кваліфікаційній бесіді.

Особи, які пройдуть всі етапи жорсткого відбору, після підписання контракту відправляться на тримісячне навчання.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ