Обласний турнір з міні-футболу пам’яті героя АТО Ігоря Лехмінка

26 травня у місті Яворів на стадіоні ім. Євгена Смука відбувся ІІ обласний турнір з міні-футболу пам’яті героя АТО прапорщика міліції Ігоря Лехмінка.
Участь у змаганнях взяли вісім футбольних команд, які представляли Головне управління Національної поліції у Львівській області, Управління патрульної поліції міста Львова, Яворівський відділ поліції, Городоцьке і Мостиське відділення поліції та Львівський державний університет внутрішніх справ. Крім правоохоронців свою майстерність на футбольному полі вирішили також продемонструвати військовослужбовці з Національної гвардії України та 24-ї Залізної бригади ЗСУ.
У фінальному матчі, який відбувся між командами Управління патрульної поліції міста Львова та бійцями Нацгвардії, перемогу здобули військовослужбовці. Третє місце посіла команда Мостиського відділення поліції.
Заступник начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області підполковник поліції Тарас Бакай та керівництво Яворівського відділу поліції побували на міському цвинтарі, де похований Ігор Лехмінко, і вшанували його пам’ять, поклавши квіти на могилу.
Довідка
Прапорщик міліції Лехмінко Ігор Ігорович, народився 18 листопада 1973 року, перебував на посаді міліціонера взводу батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Львів» ГУМВС України у Львівській області. Загинув 13 лютого 2015 року під час мінометного обстрілу поблизу м. Дебальцеве Донецької області.

18670855_1974985189208543_5176170109795496643_n

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ