Облрада відмовилась розглядати питання заборони розміщення на Яворівщині полігону для сміття

Сьогодні, 31 січня, – чергове пленарне засідання Львівської обласної ради. Депутати розпочали свою роботу з хвилини мовчання за загиблими в промзоні Авдіївки воїнами АТО.
“В результатів боїв багато наших воїнів залишилися тримати для нас небо. Серед них і випускник нашої Академії сухопутних військ Андрій Кизило”, – сказав голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин.
Після хвилини мовчання перед депутатами виступив капелан Львівської обласної ради. Після цього священнослужитель покропив приміщення сесійної зали та усіх присутніх Йордансткою водою.
Депутати Львівської облради не підтримали пропозицію про внесення до порядку денного сесії питання про звернення до керівництва держави щодо недопущення будівництва полігону ТПВ у Яворівському районі.
«За» внесення питання до порядку денного проголосували лише 29 із потрібних для прийняття рішення 43 депутатів.
Депутати запропонували внести до порядку денного та розглянути на сесії Львівської облради звернення до Президента, Прем’єр-міністра про недопущення будівництва нового полігону ТПВ у Яворівському районі – на території Яворівської «Сірки». Однак, пропозиція не пройшла.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ