Одноразова адресна допомога у розмірі 15 тис. грн

Шановні мешканці громади!
Нагадуємо, що починаючи з листопада 2022 року, коштом міського бюджету надається одноразова адресна допомога у розмірі 15 тис. грн, особам, які отримали поранення, травму, каліцтво, контузію під час участі у заходах, необхідних для забезпечення оборони України.
▪️За отриманням допомоги необхідно звернутись у Відділ охорони здоров’я та соціального захисту населення Новояворівської міської ради з необхідним пакетом документів.
Відділ знаходиться за адресою: м. Новояворівськ, вул. Січових Стрільців, 5.
Також інформуємо, що відтепер можна отримати виплати з обласного бюджету!
Захисники та Захисниці України, яким у зв’язку з пораненням або захворюванням встановлено статус “особи з інвалідністю внаслідок війни” можуть отримати матеріальну допомогу з обласного бюджету на реабілітацію.
▪️Що для цього потрібно?
Мати статус особи з інвалідністю внаслідок російсько-української війни та бути зареєстрованим на території Львівської області.
▪️Отримати можна?
I група – 25 тис. грн
II група – 15 тис. грн
III група – 10 тис. грн
▪️Як часто?
Один раз протягом року (за умови підтвердження використання коштів).
▪️Перелік документів?
Заява, копія посвідчення особи з інвалідністю внаслідок війни, копію документа, що підтверджує безпосередню участь у війні, копію індивідуальної програми реабілітації, копію паспорта та ідентифікаційного номеру, реквізити особового банківського рахунку.
▪️Куди звертатися?
Для отримання допомоги від обласного бюджету, необхідно звернутись у Відділ охорони здоров’я та соціального захисту населення Новояворівської міської ради за вищевказаною адресою.
*Реабілітація може бути різною (медична, психологічна, тренажерний зал, іпотерапія). Ціль – покращення фізичного та ментального здоров’я.
** Допомогу можна використовувати на заходи реабілітації разом з дружиною (чоловіком).
***Щоб скористатися заходом у наступних роках треба надати підтвердження, що 75 % від суми було витрачено на реабілітацію.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ