Освячення меморіальної дошки на честь загиблого Героя Сергія Кулика

3 березня у другу річницю від дня загибелі відбулося відкриття та освячення меморіальної дошки на честь загиблого Героя російсько-української війни Сергія Кулика.
З початком повномасштабного вторгнення вчитель фізичної культури та предмету Захист України одразу долучився до лав ЗСУ. Загинув від кульових поранень 3 березня 2022 року під час боїв за Гостомель на Київщині.
За особисту мужність і героїзм, виявлений у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, штаб-сержанту Сергію Кулику присвоєно звання Героя України з удостоєнням ордена «Золота зірка», посмертно.
Памʼятну таблицю встановили на фасаді Старицького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ст ім. Юрія Костіва.
Вшанувати пам’ять рідної людини, односельця, друга, однокласника прийшли рідні, представники районної та місцевої влади, побратими загиблого воїна, освітяни, учні школи, друзі, колишні сусіди та небайдужі жителі села.
Було багато гарних слів та теплих спогадів про Героя Сергія Кулика, який був відповідальною та щирою людиною, люблячим сином, чоловіком та татом, хорошим товаришем і щирим патріотом. Він одним з перших піднявся на захист України і віддав життя за мир і спокій на рідній землі, за волю та незалежність українського народу.
Спільною молитвою та хвилиною мовчання вшанували присутні пам’ять загиблого захисника України Сергія Кулика.
Кажуть, Герої не вмирають, доки живе пам’ять про них. Саме пам’ятна дошка на фасаді школи буде нагадувати кожному, хто сюди завітає, якою великою ціною ми платимо за мирне життя.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ