Охоронця Димінського взяли під варту через смертельну ДТП

Галицький районний суд у суботу, 19 серпня, обрав запобіжний захід Андрію Борщу – охоронцю бізнесмена, співвласника телеканалу ZІК та почесного президента футбольного клубу «Карпати» Петра Димінського, за підозрою в скоєнні дорожньо-транспортної пригоди, внаслідок якої загинула жінка. Його помістили під варту на два місяця без права внесення застави. Про це повідомили у прес-службі Галицького райсуду Львова.
За даними слідчих, підозрюваний у четвер, 18 серпня, близько 15:10, керуючи автомобілем Mercedes Benz, порушив правила дорожнього руху у с. Ямельня Яворівського району, і вчинив ДТП, внаслідок якого загинула водійка автомобіля Opel Astra.
Під час розгляду клопотання про обрання запобіжного заходу у суді, гендиректор охоронної фірми «Ірбіс» заявив, що визнає себе винуватцем ДТП, внаслідок якого загинула жінка. Відтак його помістили під варту без права внесення застави.
Нагадаємо, у п’ятницю, 18 серпня, після ДТП львівська поліція, а також двоюрідний брат загиблої Степан Мацевко попросили зголоситися усіх, хто був очевидцем аварії і має фото чи відео з місця події.
Очевидці, які опинились на місці події за кілька хвилин після ДТП, повідомили, що бачили на дорозі схвильованого і розгубленого Петра Димінського, проте він майже відразу пересів позашляховик охорони, а пізніше поїхав з місця ДТП.
Відомо, що бізнесмен часто особисто керує Mercedes S 65, автомобіль завжди супроводжує позашляховик охорони, який їздить слідом.
Варто зауважити, що підтвердити чи спростувати причетність Петра Димінського до загибелі молодої жінки допоміг би як особистий огляд бізнесмена, так і дані з камер відеоспостереження, розташовані, зокрема, на виїзді зі Львова по вул. Шевченка, до яких мають доступ співробітники МВС та СБУ.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ