Охоронцю Димінського висунуть звинувачення у приховуванні злочину

Охоронець львівського бізнесмена Петра Димінського Андрій Борщ, який взяв на себе вину у смертельній ДТП біля с. Ямельні на Яворівщині, не був за кермом автомобіля Mercedes і приїхав на місце ДТП пізніше. Про це заявив 7 листопада радник міністра МВС і народний депутат Антон Геращенко журналістам в кулуарах Верховної Ради.
«По Димінському. Він продовжує переховуватися за кордоном. Ми знаємо, що та людина, яка була видана за нібито водія Mercedes, – це не та людина, яка була за кермом. Тому з нього зняті звинувачення в цьому питанні. Йому буде пред’явлено звинувачення в тому, що він сприяв у приховуванні злочину», – сказав Антон Геращенко.
Також він зазначив, що у слідства є докази того, що охоронець, який взяв на себе вину, на півгодини пізніше приїхав на місце трагедії.
Нагадаємо, у ДТП в Ямельні 18 серпня 2017 року за участі автомобіля Mercedes з кортежу Димінського загинула 31-річна Наталя Тріла. Вину у смертельній ДТП взяв на себе охоронець Димінського Андрій Борщ. 22 серпня, у день, коли суд надав згоду на отримання зразків шкіри його охоронця, Димінський вилетів літаком до Женеви і після того вже понад два місяці не повертався до України.
27 жовтня голова Нацполіції Сергій Князєв повідомив, що поліція завершила експертизи ДНК усіх причетних до ДТП. Тоді він відмовився оголошувати результати експертизи.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ