Підготовка до заходів вшанування, присвячених Андрею Шептицькому

23 березня в Яворівській районній раді відбулась робоча зустріч разом з керівником апарату Яворівської райдержадміністрації, деканом Яворівського деканату УГКЦ Степаном Кобасяром, начальником Відділу освіти та методистом методичного кабінету Відділу освіти з метою належної підготовки та проведення Свята української молоді «Андрей Шептицький – це Україна: будівничий, князь, лідер!»
Вірішили створити та затвердити організаційний комітет з підготовки та проведення заходів, присвячених Андрею Шептицькому. І залучити якомога більше дітей до цього заходу.
Розпорядження про створення організаційного комітету уже на підписі, і відділ освіти по освітніх округах розпочинає роботу.
Отже, для учнів шкіл у 2017 році відбудеться міжнародна науково-практична конференція «Андрей Шептицький – це Україна: будівничий, князь, лідер!». Яка має на меті вшанування пам’яті Андрея Шептицького як будівничого української держави, духовного провідника народу, лідера української нації та привернути увагу молоді до багатогранної діяльності митрополита Андрея Шептицького.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ