Підписано проект «RoweLove Розточчя – разом, незважаючи на кордони»

Днями у місті Замость ( Польща) відбулась робоча зустріч представників польської та української сторони з питань підготовки до реалізації проекту “RoweLove Розточчя – разом незважаючи на кордони”.
Йдеться про створення нових велосипедних маршрутів у Розточанському заповіднику на території України та Польщі.
Заплановано маркування веломаршрутів, облаштування пунктів обслуговування туристів, будівництво центру туристичної інформації, а також виготовлення друкованих атласів та картографічних матеріалів.
“Реалізація заходів проекту дозволить облаштувати інфраструктуру для туристів, сприятиме популяризації активного відпочинку, а також створить умови для ознайомлення широкого кола відвідувачів з “перлинами” Яворівського національного природного парку”, – прокоментував начальник відділу регулювання використання водних ресурсів департаменту Костянтин Орловський.
Він також додав, що реалізація проекту “RoweLove Розточчя” відбувається у рамках Європейського інструменту сусідства (ЄІС) та програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020.
Партнерами цього проекту виступають: з української сторони – Яворівський національний природний парк, Асоціація органів місцевого самоврядування “Єврорегіон Карпати – Україна” і департамент екології та природних ресурсів облдержадміністрації, з польської сторони – місто Замость, Воєводство Люблінське та Розточанський національний парк.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ