Поліцейські на Яворівщині провели для дітей акцію з безпеки руху

У місті Яворів, у ЗОШ І-ІІІ ст., №2 в рамках всеукраїнського місячника «Увага! Діти на дорозі!» відбулася зустріч з інспектором СРПП Яворівського ВП ГУМП у Львівській області старшим лейтенантом поліції Дмитром Букрієм та начальником СРПП Яворівського ВП ГУМП у Львівській області, старшим лейтенантом поліції Олегом Ляховецьким, які в доступній форму пояснили школярам важливість дотримання правил дорожнього руху.
Мета цих профілактичних заходів – привернення уваги дітей та громадськості до проблеми дорожньо-транспортного травматизму, збереження життя та здоров’я юних учасників дорожнього руху. Зокрема, поліціанти наголосили на безпеці пішоходів, на правилах дорожнього руху, причинах ДТП. Гості відповіли на запитання школярів, а також звернулися до усіх з проханням бути дисциплінованими на вулиці, обережними й уважними.
Водночас, з метою попередження і запобігання дитячого травматизму на дорогах, у Чолгинській ЗОШ І-ІІ ст., що в Яворівському районі, теж проходив місячник безпеки дорожнього руху «Увага! Діти на дорозі!».
За словами вчителів, у школі було розроблено план заходів, відповідно до якого класними керівниками були проведені години спілкування, учні 1-7 класів взяли участь у конкурсі малюнків «Правила дорожнього руху – твоя безпека». Учні 8-9 класів позмагалися у конкурсі на найкращу учнівську презентацію на тему «Правила дорожнього руху для пішоходів та велосипедистів».
Між учнями 5-6 класів було проведено інтелектуальний урок-вікторина «Знавці правил дорожнього руху», який провели вчитель основ здоров’я М. Фульмес та педагог-організатор М. Батіг. Учні школи прослухали виступ агітаційної бригади «Вивчи правила і знай та завжди їх пам’ятай» та переглянули відеоматеріали на цю тематику.
Найкращих знавців правил дорожнього руху нагороджено призами.
tmp906243970567241730

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ