Потрібна термінова допомога!

Оксана Чапля, з міста Новояворівськ потребує Вашої допомоги! В Оксани пухлина головного мозку. Терміново потрібна операція, від 9000 $ вартість, сім’я шукає кошти.
Пухлина головного мозку 4 см, займає понад 20% головного мозку. На сьогодні, чекають на відповідь, на підтвердження від Польської клініки.
“Можна оперувати в Україні, вартість від 100000 грн, плюс медикаменти, обстеження. Українці пропонують відкриту операцію, але це небезпечніше і з великою кількістю побічних наслідків + хімія! Очікуємо підтвердження від польської клініки, променева операція, гамманіж, найбезпечніше усунення пухлини, вартість нам вже підрахували в Польщі 29600 злотих. Проблема лише в тому, що гроші потрібно терміново! Як тільки відповідь буде від польської клініки, потрібно – їхати! Сім’я намагається продати майно, але всі знають, що швидко то не буває! Може хтось має можливість позичити частину коштів під розписку! Якщо навіть поляки не візьмуться, то в Україні дороге лікування, і дуже термінове! І кожен може долучитися через Приват банк, номер картки 4149 4978 4200 9898 Чапля О”, – повідомляють у соцмережі Facebook.
Оксані Чаплі – 41 рік, у неї троє дітей, найменшому – усього лише 4 рочки. Працює Оксана пекарем в “Рукавичці”. Чоловік інколи їздить на заробітки до Польщі, родина не має коштів на операцію.
Картка Приватбанку : 4149 4978 4200 9898 (Чапля Оксана).

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ