Представники українського та польського парламентів відвідали центр миротворчості

Із ходом підготовки військових підрозділів у Міжнародному центрі миротворчості та безпеки ознайомились представники українського та польського парламентів. Про це повідомили у Прес-службі Національної академії СВ.
Міжнародний центр миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відвідали заступник Голови Верховної Ради України Оксана Сироїд та Віцемаршалек Сейму Республіки Польща пан Ришард Терлецький. Також до складу українсько-польської делегації увійшли Генеральний консул Республіки Польща пан Рафал Вольський, віце-консул пан Рафал Коцот, віце-директор Відділу міжнародних справ Сейму Республіки Польща пані Наталія Яськевич, радник заступника Голови Верховної Ради України Марта Супрун та інші.
В ході візиту українські й польські парламентарі та дипломати ознайомились із можливостями і досягненнями Міжнародного центру миротворчості та безпеки, зокрема на ниві підготовки бойових підрозділів Вітчизняного війська за участю іноземних військових фахівців, а також із результатами розбудови інфраструктури й навчально-матеріальної бази полігону.
Сторони обговорили перспективи нарощення обсягу співробітництва в напрямку зміцнення обороноздатності як України, так і всієї Європи.
Згодом представники українського та польського парламентів мали можливість поспостерігати за діями українських військовослужбовців та їхніх іноземних наставників в унікальному Центрі імітаційного моделювання та безпосередньо на навчальних ділянках полігону.
126

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ