Презентація фільму “СЕРЦЕ ЗАПАЛЕНЕ ЛЮБОВ’Ю” в Яворові

Мешканців Яворівщини запрошують у КМЦ “Сокіл”, де 4 березня відбудеться презентація фільму “СЕРЦЕ ЗАПАЛЕНЕ ЛЮБОВ’Ю”, про життя та творчість Михайла Вербицького.

Початок о 10:00 год. після панахиди.

“Складне і непросте дитинство випало на долю Михайла Вербицького. Дуже рано помирає його батько, і Михайла та його брата Владислава забирає до себе у Перемишль їх родич Іван Снігурський. Михайло поринає у вир театрального життя спочатку Перемишля, а опісля Львова. На цьому поприщі, як композитор, Михайло здобув неабияке визнання та славу.
Висвячення Михайла на священика, відкрило нову сторінку його життя – духовна праця священиком в єпархіях сіл Завадова, Залужжя, Стрілок та Млинів. Передчасна смерть Михайла, на лікарняному ліжку, після тяжкої хвороби, не дала можливість реалізувати всі творчі плани Вербицького. Проте отець Михайло залишив після себе неоцінимий творчий здобуток, як композитор, який ще неодноразово належно поцінують нащадки. А вершиною цього творчого здобутку є прекрасна мелодія державного національного гімну «Ще не вмерла Україна».

Показ фільму відбудеться з дотриманням вимог МОЗ”, – йдеться на сторінці у Facebook Культурно-мистецького центру “Сокіл”.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ