Президент Парламентської Асамблеї НАТО відвідала Яворівщину

До Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного завітала президент Парламентської асамблеї НАТО пані Раса Юкнявічене. Про це повідомили у прес-службі Національної академії СВ.
Читайте більше тут: Новини Яворівщини
Під час брифінгу начальник Національної академії генерал-лейтенант Павло Ткачук подякував пані Расі Юкнявічене за підтримку нашої держави у цей нелегкий для неї час, та висловив сподівання на подальшу співпрацю між військовослужбовцями України й Північноатлантичного альянсу.
«Цей візит є черговим свідченням підтримки з боку наших міжнародних партнерів України та її Збройних Сил у справі боротьби із агресором», — зазначив генерал-лейтенант Павло Ткачук.
Також він ознайомив гостей із історією та сучасним станом Національної академії, окреслив її структуру та основні завдання, які нині покладенні на навчальний заклад.
Оглянувши презентаційний фільм про Академію, гості відвідали музей та ознайомились із літературою, яку випускає друкарня вишу.
Після переїзду до Міжнародного центру миротворчості та безпеки (МЦМБ) Національної академії сухопутних військ для високоповажних гостей було проведено брифінг. Їм, зокрема, розповіли про структуру та завдання МЦМБ, його роль та місце у системі підготовки військовослужбовців Вітчизняного війська.
Також представники делегації ознайомились із призначенням та можливостями Центру імітаційного моделювання Навчального центру підготовки підрозділів.
Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ