Прикордонні пункти пропуску на Львівщині розблокували

Станом на 12:00 27 листопада відновлено рух транспорту по під’їзних дорогах до пунктів пропусків.
Про це повідомили в Головному управлінні ДФС у Львівській області.

«Станом на 12.00 27.11.2018 рух транспорту на під’їздах до пунктів пропуску на кордоні з Польщею у межах Львівської, де проводили акції протесту власники автомобілів з іноземною реєстрацією, відновлено. Пункти пропуску через державний кордон працюють у звичному режимі», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, з 25 листопада на території Львівської області у зв’язку з прийняттям правок до Законів України № 8487 та № 8488, які регламентують порядок розмитнення автомобілів, активісти громадської організації «Авто Євро Сила» та власники автомобілів іноземній реєстрації розпочали перекриття руху автотранспорту та блокування шести пунктів пропуску на кордоні з Республікою Польща.

27 листопада у Львівській області розблоковано під’їзні дороги до пунктів пропуску Угринів, Рава-Руська, Грушів та Смільниця, о 08:50 вдалося тимчасово розблокувати Краковець.

Працівники поліції Львівщини закликають громадян, котрі зазнали матеріальної чи моральної шкоди внаслідок обмеження руху на прикордонних переходах, розташованих у Львівській області, звертатись із відповідними заявами.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ