Прикордонники виявили у паливному баку цигарки і бурштин

Впродовж цієї ночі у ПП “Краковець” правоохоронці попередили дві спроби прихованого перевезення через кордон каміння бурштину та цигарок. Про це повідомляє прес-служба Мостиського прикордонного загону.
Везли контрабанду до Польщі наші співвітчизники на мікроавтобусах іноземної реєстрації. Прикордонники відділу «Краковець» отримали оперативну інформацію про можливе приховане перевезення через кордон товарів та предметів у тайниках автомобілів подорожніх. Після опівночі прикордонний наряд направив на поглиблений огляд мікроавтобус марки Мерседес, за кермом якого перебувала 22-річна мешканка Львівщини.

У паливному баку її автомобіля прикордонники знайшли сторонні вкладення – майже 8 кілограмів необробленого каміння бурштину та 139 пачок цигарок. Через годину паливний бак свого мікроавтобусу марки Опель надав на огляд інший житель Львівської області, чоловік 1984 року народження. Після перевірки та демонтажу резервуару правоохоронці дістали з нього 250 пачок курива.

В обох випадках цигарки та напівдорогоцінне каміння вилучили працівники митниці ДФС України, які в подальшому займаються цими справами.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ