Прокурори Яворівщини через суд повернули лісову ділянку з недобросовісного користування

Яворівською окружною прокуратурою забезпечено реальне виконання рішення суду щодо розірвання договору довгострокового тимчасового користування лісами та повернення лісової ділянки.

Мова йде про землю площею 0,5 га, яка знаходиться за межами одного із сіл Яворівського району. Вона перебуває у постійному користуванні одного із лісових господарств.

Прокурори встановили, що у 2009 році розпорядженням Львівської обласної державної адміністрації фізичній особі виділено лісову ділянку для платного користування.

Відповідно між громадянином та лісогосподарським підприємством укладено договір на право довгострокового тимчасового користування лісами.

Однак, фізична особа порушила умови договору та не використовувала лісову ділянку за цільовим призначенням для культурно-оздоровчих цілей.

Зокрема, це і стало підставою для заявлення позову. Суд погодився з правовою позицією прокурора і задовольнив позов в повному обсязі.

На даний час рішення суду реально виконане, лісову ділянку за актом приймання-передачі повернуто у розпорядження обласної адміністрації та в постійне користування лісогосподарському підприємству.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ