Провели на фронт морських піхотинців

Двадцять три морських піхотинці вирушили на Донбас. Щоб їх провести та підтримати, на львівському вокзалі зібралося чимало людей.
Перш ніж вирушити у зону АТО, морські піхотинці місяць проходили підготовку на Яворівському полігоні. А тепер військовий-розвідник на позивний “Бджола” разом із побратимами готується сісти у потяг до Донбасу. Бійці переконують: увага незнайомих людей дуже зворушує та морально підтримує військових.
«Дуже приємно, що люди вже стільки часу, скільки йде війна, не забувають про військових, також не спадає і хвиля патріотизму. Вони підтримують бійців, які там, і тих, які тут»,– каже морський піхотинець із позивним «Бджола».
Вояків львів’яни проводжали не з порожніми руками. Приготували їм гостинці: домашні пампухи, печиво, каву, чай та інші смаколики.
«Трохи тепленького їм принесли, чогось домашнього, аби хлопці відчували, що вони не самі, що в них і тут величезна армія підтримки. Ми сподіваємося, що Бог буде берегти їх»,– додає волонтер Наталя Гірська.
Проводжали морських піхотинців і ветерани АТО. Для такої події одягли навіть упівські однострої.
«Ми вирішили відпровадити морських піхотинців зі Львова та надати їм  повстанського настрою»,– запевняє учасник АТО, волонтер Тарас Єлейко.
Бійці залишили на згадку автографи на прапорі України. Саме із цим стягом люди та волонтери обіцяють зустріти їх, коли вони повертатимуться додому.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ