П’ятьох загиблих воїнів з Яворівщини нагородили орденами «За мужність» ІІІ ступеня

29 лютого, начальник Яворівської РВА Ярослав Коминський спільно з представниками Яворівського РТЦК та СП та військовослужбовцями вручили державні нагороди від Президента України родинам загиблих Воїнів.

Про це повідомляє пресслужба ЛОВА.

Указом Президента України «Про відзначення державними нагородами України» за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку нагородили орденом «За мужність» ІІІ ступеня Героїв України:

Кузнєцов Микита Васильович у березні 2022 року приєднався до лав територіальної оборони і мужньо захищав Україні від загарбників на східному напрямку. Був стрільцем. Микита загинув 12 травня 2023 року під час артилерійського-мінометного обстрілу по позиціях українських військових в Харківській області.

Палчинський Михайло Ярославович проходив службу у складі 66 роти окремого батальйону 103 бригади. Загинув 26 квітня 2023 року при обороні Табаївки, Куп’янського району, Харківської області внаслідок прямого мінометного обстрілу зі сторони російських військ

Заїчек Володимир Миколайович з перших днів повномасштабного вторгнення добровільно пішов на захист своєї країни. Загинув Володимир 12 травня 2023 року у бою в районі н.п. Крохмальне, Харківської області від мінометного обстрілу.

Радченко Володимир Андрійович служити у 28 окремій механізованій бригаді ім. Лицарів Зимового Походу. Боронив від окупантів Мар’їнку та Херсонщину. У квітні 2022 року близькі втратили зв’язок з сином та сподівались, що він у полоні. Проте у серпні 2023 року рідним привезли тіло 25-річного захисника.

Кондратюк Олександр Володимирович командир зенітного артилерійського взводу зенітної ракетно-артилерійської батареї зенітного ракетно-артилерійського дивізіону, військовослужбовець військової служби за контрактом, штаб-сержант. Загинув захисник 23 жовтня 2022 року під час виконання бойового завдання в районі виконання завдань за призначенням в ході ведення бойових дій в районі н. п. Красногорівка, Донецької області.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ