Реконструкції біатлонної траси в Новояворівську не буде, – Козицький

23 серпня 2023 року переможцем тендеру було визнано ТОВ “Житло Буд Сервіс” з пропозицією 86 млн грн

Договір про реконструкцію біатлонного стрільбища та лижеролерних трас Львівського обласного центру олімпійської підготовки у місті Новояворівськ не підписали.

Про це повідомив Максим Козицький, пише Четверта студія.

“Ці кошти – 1 млн грн з обласного бюджету та 9 млн грн з бюджету Новояворівської ТГ, які були передбачені на цей рік, зараз краще спрямувати на медичне чи соціальне забезпечення жителів Львівщини”, — написав начальник Львівської ОДА.

Нагадаємо, 26 липня цього року Управління капітального будівництва Львівської ОВА оголосило тендер на реконструкцію біатлонного стрільбища та лижероллерних трас у Новояворівську.

Загальна кошторисна вартість замовлення становила орієнтовно 100 млн гривень.

На об’єкті мали замінити зношений дорожній одяг, оновити систему освітлення, вдосконалити систему повздовжнього водовідводу та забезпечити водовідведення.

Окрім цього, проект передбачав зміни геометричних параметрів лижеролерних трас, нові пускові установки для засніжених трас, нове обладнання для обслуговування біатлонного стрільбища.

23 серпня 2023 року переможцем тендеру було визнано ТОВ “Житло Буд Сервіс” з пропозицією 86 млн грн.

08 вересня 2023 року на сторінці електронної системи публічних закупівель Prozorro був опублікований протокол про відміну процедури закупівлі. Підставою відміни у протоколі вказана “відсутність подальшої потреби у закупівлі”.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ