Річниця 49-го Окремого навчального розвідувального батальйону

Особовий склад 49-го Окремого навчального розвідувального батальйону 184-го Навчального центру відсвяткував першу річницю з дня створення військової частини.
Як зазначив командир 49 окремого навчального розвідувального батальйону підполковник Микола Панасюк: «Наша військова частина за короткий термін свого існування підготувала майже 1 000 військовослужбовців контрактної військової служби та декілька сотень солдат строкової служби. Ми приймаємо виклики сьогодення та сучасності, відтак на базі нашого батальйону вперше в Україні почали готувати операторів безпілотних літальних апаратів».
На урочистих заходах понад 20 військовослужбовців-розвідників були нагородженні медалями за участь в антитерористичній операції на сході України. Також, найкращих солдат та офіцерів відзначили подяками, грамотами та цінними подарунками.
В свою чергу, заступник начальника 184 Навчального центру по роботі з особовим складом підполковник Володимир Безбородов зазначив, що у 49 окремому навчальному розвідувальному батальйоні служать досвідчені викладачі та інструктора, більшість з яких мають бойовий досвід. Відтак за підсумками 2016 навчального року даний підрозділ був визнаним найкращим підрозділом у 184 Навчальному центрі.
Опісля урочистої частини розвідників очікував святковий концерт від народного артиста України, золотого голоса Яворівщини Василь Була, який побажав їм найшвидшої перемоги та аби їхні знання їм були при нагоді лише під час військових навчань.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ