Розпочали формувати штурмові бригади «Гвардія наступу»

Бригади створюватимуть на базі Національної поліції, Державної прикордонної служби та Національної гвардії: «Сталевий кордон», «Червона калина», «Лють», «Рубіж», «Спартан», «Кара-Даг», «Буревій» та «A30В».
Кожна бригада матиме свої бойові завдання, однак усі вони працюватимуть на посилення Сил оборони та звільнення окупованих територій України.
Основу новостворених бригад складатимуть чинні та колишні військові та правоохоронці, які ще у 2014 році стали на захист України. Додатково бригади укомплектовуватимуть добровольці.
«В Україні стартує новий етап формування бригад «Гвардія наступу», які виконуватимуть завдання зі звільнення тимчасово окупованих територій. Кількісно значну частину бригад формуватимуть добровольці, які готові у лавах Національної гвардії, Державної прикордонної служби та Нацполіції захищати рідну землю. У Львівській області охочі долучитися до «Гвардії наступу» можуть подати анкету у восьми ЦНАПах. Важливо, що доброволець може самостійно обирати бригаду, до лав якої хоче долучитися», – наголосив начальник Львівської ОВА Максим Козицький
Перед вступом до лав нових бригад кожен доброволець має пройти військово-лікарську комісію, здати психологічний тест та тест з фізичної підготовки. Надалі бійці бригад проходитимуть відповідну підготовку, яка триватиме кілька місяців: спочатку індивідуальне, потім – у складі підрозділу.
Усі охочі, які мають бажання приєднатися можуть подати анкету на сайті «Гвардії наступу» за посиланням: https://storm.mvs.gov.ua/.
?Також, подати заявку на вступ до бригади можна у 5 ЦНАПах Яворівського району за такими адресами:
▪️м. Мостиська, вул.Грушевського, 3
▪️м. Новояворівськ, вул. Шевченка, 1
▪️м. Судова Вишня, пл.І.Франка, 14
▪️смт Шегині, вул.Дружби, 184
▪️м. Яворів, вул Львівська,10
Ініціатива створення нових штурмових бригад належить Міністерство внутрішніх справ.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ