Розширена нарада в Яворівський РДА

22 березня відбулась розширена нарада при голові райдержадміністрації, голові районної ради за участю начальників структурних підрозділів райдержадміністрації, державних установ та представників органів місцевого самоврядування.
На початку наради проінформували присутніх про проведені протягом місяця зустрічі та події: колегія Яворівської РДА, сесія Яворівської районної ради, п’яте засідання Ради регіонального розвитку в м Києві
Під час наради розглянуто найважливіші питання життєдіяльності району: функціонування закладів медицини, стану обслуговування доріг, енерго-, газопостачання, зв’язку, соціальних та пенсійних виплат, роботи податкової системи, стану пожежної безпеки, боротьби зі злочинністю тощо.
На нараді перший заступник голови райдержадміністрації наголосив щодо стану благоустрою населених пунктів району. В ході місячника благоустрою, який діє з 13 березня повинні упорядковувати житлові будинки та прибудинкові території, дитячі та спортивні майданчики, інші об’єкти масового перебування та відпочинку населення, очищатися від сміття захисні смуги водних об’єктів, смуги відведення автомобільних доріг,а також впорядковуватися братські могили, меморіальні комплекси, об’єкти культурної спадщини, громадські кладовища тощо.
У зв’язку з цим закликали присутніх взяти активну участь в акції, привести в належний стан зазначені об’єкти, особливо території, закріплені за підприємствами, організаціями та установами.
На нараді наголосили, що у державі, на даний час, на першому місці стоять питання наповнення держбюджету та легалізація робочих місць. Також не менш важливим питанням є об’єднання територіальних громад, що є першим кроком до децентралізації. У цьому напрямку всім необхідно діяти злагоджено, задля досягнення якнайкращого результату для громади Яворівського району.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ