Рятувальники Яворівщини працюватимуть у посиленому режимі в період відзначення Дня Конституції

З метою підвищення готовності до дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій та організації заходів щодо забезпечення пожежної і техногенної безпеки в період відзначення Дня Конституції України у період відзначення Дня Конституції України підрозділи ДСНС України переведені на посилений режим несення служби. Про це повідомляє Яворівський РВ ГУ ДСНС України у Львівській області.
В Яворівському районі цілодобово на чергуванні перебуватимуть 20 чоловік особового складу та 5 одиниць техніки.
Читайте більше тут: Новини Яворівщини
У період відзначення Дня Конституції України організовано взаємодію з місцевими органами влади, органами Національної поліції України, задіяних до проведення заходів із святкування Великодня, та на випадок спільних дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій і небезпечних подій. Визначено, порядок дій і графіки чергування оперативних мобільних груп. Пожежна і спеціальна техніка приведена у підвищену готовність, інспекторський склад закріплений за об’єктами святкування та затверджений графік їх чергування. Проведено інструктаж з рятувальниками залучених до несення служби, оперативних груп та чергових змін. Також буде здійснюватися посилений моніторинг пожежної обстановки на об’єктах з масовим перебуванням людей.
Яворівський районний відділ ГУ ДСНС України у Львівській області звертається до громадян з проханням дотримуватися правил пожежної безпеки під час відзначення Дня Конституції України. Під час перебування на вулиці у разі виявлення підозрілих предметів чи пакетів негайно телефонуйте за номером 101 або 102. Відпочиваючи на природі та поблизу водойм слідкуйте за поведінкою своїх дітей та не ігноруйте правила пожежної безпеки.
У разі виникнення пожежі чи іншої надзвичайної події негайно телефонуйте за номером 101!
Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ