Сергій Карабін. Герої не вмирають!

Герою України сьогодні було б 34 роки…
Народився Сергій Карабін 16 грудня 1983 року, в смт. Гоща Рівненської області.
У 1985 році батьки переїжджають до міста Новоявірськ.
У 2000 році юнак закінчує школу і вступає до Львівського міжрегіонального вищого професійного училища залізничного транспорту.
У 2001 році Сергія призивають на строкову службу до міста Мукачева, по закінченні служби молодий спеціаліст повертається працювати на Львівську залізницю.
Відчуваючи в серці патріотизм та любов до України, Сергій Карабін вже у березні 2014 року пішов добровольцем в зону АТО. Сергій став солдатом – вогнеметником 81-ї аеромбільної бригади. Був в оточенні, допомогли вибратися волонтери. Згодом, перебуваючи у десятиденній відпустці, він отримав від гощанських волонтерів бронежилет.
Проте долі не оминути, під час чергового обстрілу осколок граду запав за бронежилет, розірвавши грудну клітку.
Сергій Карабін загинув 29 січня 2015 року під час виконання бойового завдання в селі Водяне Ясинуватського району Донецької області (с. Водяне за кілометр від Донецького летовища).
Похований у м. Новояворівськ.
12 липня 2015 року Карабіна Сергія Ігоровича нагороджено медаллю Почесний громадянин міста Новояворівськ (посмертно).
Указом Президента України № 270/2015 від 15 травня 2015 року, “За особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі”, нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).
karabinbig

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ